søndag 10. mai 2015

Fisk i karrisaus



Du trenger:
Fisk av typen torsk, sei eller lyr.
Matfløte
Karri, salt og pepper
Smør til steking.

Tilbehør:
Ris og brokkoli





Stek fisken i smør. Når fisken er ferdig stekt heller du over fløte og strør på med karrikrydder, salt og pepper. La dette stå og trekke til risen er ferdig. Bli sausen for tykk heller du på litt mer fløte. Skal det lages mat til mange kan du steike fisken og legge alt i ei form og la det stå litt i stekovnen. Da kan det være lurt å koke opp fløten og krydderet litt først så den blir litt tykkere.



Enklere middag får du bare ikke! I alle fall ikke med den gode smaken.
Serveres gjerne med soyasaus. Håper det smaker!
Har du testet dette? Legg GJERNE igjen spor etter deg og si hva du syns og link gjerne til meg om du blogger om det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar